Novinky
Burgermánia
Na kurze sa naučíme piecť domácu burger žemľu, povieme si, aké mäso je vhodné na mletie do burgeru a aký pomer mäsa a tuku by malo obsahovať. Pripravíme si vhodné studené omáčky k burgerom, domáce hranolky a ukážeme si vhodné kombinácie zeleniny do burgerov.


Najrafinovanejšie jedlá z hovädzieho mäsa krok za krokom
Najrafinovanejšie jedlá z hovädzieho mäsa si pripravíte spoločne s Igorom Čehym - známym slovenským šéfkuchárom a dvojnásobným držiteľom ocenenia Gurmán AWARD - kuchár roka 2007,2014 . Všakovaké triky a "tajné rady " sa dozviete v našej škole varenia iba od tých najlepších .


Najslávnejšie Parížske Bistrot recepty od A do Z
Už aj Bistrá vo svete dostávajú michelínske hviezdy , prvým bolo Bistro Chateaubriand v Paríži , a my si takéto jednoduché , ale kvalitné recepty z parížskych Bistier pripravíte spoločne s Igorom Čehym - známym slovenským šéfkuchárom a dvojnásobným držiteľom ocenenia Gurmán AWARD - kuchár roka 2007,2014 . Všakovaké triky a "tajné rady " sa dozviete v našej škole varenia iba od tých najlepších


Najobľúbenejšie dezerty od A do Z
Najobľúbenejšie dezerty z celého sveta si pripravíte spoločne s Igorom Čehym - známym slovenským šéfkuchárom a dvojnásobným držiteľom ocenenia Gurmán AWARD - kuchár roka 2007,2014 . Všakovaké triky a "tajné rady " sa dozviete v našej škole varenia iba od tých najlepších .


CUPCAKE - RAW aj pečené
Určite ich všetci poznáte a aj ste ich množstvo ochutnali. My vám ukážeme nové chuťové kombinácie a tiež ako ich správne piecť. Určite vás zaujmú aj naše recepty na RAW cupcake , ktoré sú vhodné nie len pre BEZLEPKOVÚ a LAKTÓZOVÚ intoleranciu , ale prekvapia vás svojou znamenitou chuťou a výživovou hodnotou ! Teší sa na vás naša mladá cukrárka Diana , ktorá vám rada poradí aj ďalšie zaujímavé triky a tipy.


Pečieme Torty
Spoločne sa naučíme a upečieme si skvelé torty, ktoré vás naučí naša nová cukrárka Andrea Bučeková. Pečenie je jej vášeň a učila sa od tých najlepších. Pracovala s Jaroslavom Žídekom v Camouflage a teraz v reštaurácii Albrecht. Taktiež absolvovala odborné školenie Thuries Academy pod vedením michelinového šéfkuchára z francúzska.


Macronky - skvelý dezert
Nový kurz s cukrárkou Aďou je zameraný na delikatesu nazývanú Macrons - makronky. Vykreoval ich známy francúzsky cukrár Yves Thuries a v posledných rokoch sa stali absolútnym hitom všetkých najznámejších cukrárstiev sveta. My sa naučíme ako spraviť základný korpus , ako ho ochutiť či prifarbyť . Tiež si namiešame viacero krémov podľa vlastnej chute.