Nové kurzy v ponuke




Naše Kurzy

Naše zážitkové kurzy varenia prebiehajú v historických priestoroch vinárskeho domu zo 17 st. vo Svätom Jure pri Bratislave (Prostredná 17, námestie). Kuchyňa je moderne zariadená pre 12 účastníkov. Na našich kurzoch je k dispozícií zošit s receptami, zástera a všetky suroviny a nástroje. Špičkový šéfkuchár, ktorý vás prevedie danou témou a poradí pri všetkých vašich otázkach.
V cene pravidelných kurzov je aj welcome drink Prosecco, nealkoholické nápoje a káva podľa vlastného výberu. Ku kvalitným jedlám servírujeme snúbiace sa skvelé vínka z Malých Karpát a vybraných svetových vinárstiev.





Druhy Kurzov           Ceny kurzov už od 69 €

  september 2021
dátumnázov kurzu / meno šéfkuchára / cenastav
4.
sobota
Burgermánia - FIREMNÁ AKCIA

Naučíme sa, nielen aké mäso je vhodné na mletie do burgrov, ale aj aký pomer mäsa a tuku by malo obsahovať. Pripravíme si recepty z viacerých druhov mäsa, pretože burger nemusí byť len z hovädzieho. Úžasnú chuť vášmu burgru totiž dodá výborná omáčka, ktorá ho vyzdvihne o ďalší stupeň vyššie. Nesmú chýbať ani domáce hranolky a ukážeme si aj vhodné kombinácie zeleniny do burgrov. 

17:00 – 21:00, cena 69 eur, pre členov Gurmán klubu zľava -10%


Vypredané
9.
štvrtok
Dary mora na tanieri - FIREMNÁ AKCIA

Základy máte za sebou a chcete sa ukázať pred priateľmi aj niečím zaujímavejším? Ryby a morské živočíchy si pripravíme ako najväčší profesionály stredozemných tratorií a taverien. Pridáme k tomu zopár esencií korenín a pár receptov na ľahký šalát. Ako parádnu bodku na záver si pripravíme lahodný dezert.
 


Vypredané

 
13.
pondelok
Letná španielska kuchyňa a tapas - FIREMNÁ AKCIA

Voľné pokračovanie úspešného kurzu s novými receptami z bohatej a pestrej španielskej kuchyne nám pripraví Tomáš Zapletal, známy šéfkuchár a propagátor španielskej kuchyne, ktorý pôsobil v Parcafé a rozbiehal známy Tapas bar v OC Retro. V tomto kurze sa zameriame viac na špeciality jednotlivých regiónov. 
Popri varení si predegustujeme 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

17:00 – 21:00, cena 69 eur, pre členov Gurmán klubu zľava -10%


Vypredané
16.
štvrtok
Thajská kuchyňa II.

 
Obľúbená thajská kuchárka Parichart Bystriansky vás prevedie všetkými chuťami a vôňami jednej z najzdravších kuchýň sveta a dozviete sa aj veľa zaujímavých kulinárskych informácií z jej rodiska. Ukáže vám zopár fígľov ako pripraviť rýchle a hlavne zdravé jedlo.
Parichart Bystriansky je populárna thajská šéfkuchárka a majiteľka potravín Naam Thai food ako aj bistra s thajskou kuchyňou.
Tradične budeme počas kurzu degustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

17:00 - 21:00, cena 75 eur, pre členov Gurmán klubu -10% zľava 

 



Vypredané
21.
utorok
Steak – kráľ kuchyne a argentínske vína
 
Dobre pripravený steak z kvalitného mäsa je bezosporu  kráľom každej kuchyne. Tie najznámejšie  steaky si pripravíme v ich základných formách a k nim zaujímavé omáčky, dipy, salsy a prílohy. Tento kráľovský kurz bude sprevádzať starostlivo vybrané argentínske vínko a ako bonus naviac od nášho šéfkuchára Tomáša Zapletala získate recept na výbornú šalotkovú marmeládu.
Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.
 
17:00 – 21:00, cena 85 eur, pre členov Gurmán klubu zľava -10%


Vypredané
22.
streda
Domáce talianske cestoviny a pizza

Tento kurz sa ponesie v duchu typických talianskych jedál. Pod dohľadom talianskeho šéfkuchára Emanuela Fortiniho sa naučíte pripravovať základné cesto na cestoviny a spoločne budete tvoriť rôzne typy cestovín, ako napríklad tagliatelle a ravioli. Vyrobíte si k nim veľmi chutné plnky a omáčky. Druhá časť kurzu bude venovaná národnému pokrmu všetkých Talianov, pizze. My si ju pripravíme v troch rôznych obmenách.  
Počas prípravy jedál budeme tak ako vždy degustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

17:00 – 21:00, cena 69 eur, pre členov Gurmán klubu zľava -10%


Posledné voľné miesta
23.
štvrtok
Steaky ako ich nepoznáme - SÚKROMNÁ AKCIA

Na tomto kurze Vám šéfkuchár Tomáš Zapletal rozšíri Vaše kulinárske obzory o nové možnosti ako urobiť kvalitný a chutný steak aj z iných druhov mias. Okrem hovädzieho striploinu si, v netradičním prevedení, pripravíme chutný a šťavnatý steak z kuraciny alebo z bravčovej sviečkovej. Ochutené maslá patria k steakovej kultúre a vy si ich nielen pripravíte, ale si ich môžete ako darček zobrať aj domov. K steakom budeme podávať svetoznáme rizlingy z Rakúska a Nemecka. Ako bonus vám šéfkuchár prezradí aj výborný recept na šošovicový šalát a zemiakový koláčik, ktoré sú ideálne prílohy k steakom. 
Už tradične budeme počas kurzu degustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

17:00 – 21:00, cena 85 eur, pre členov Gurmán klubu zľava -10%

 



Vypredané
25.
sobota
Kurz pre ortodoxných mäsožravcov

Pre veľký záujem všetkých milovníkov šťavnatej roštenky, hovädzej sviečkovice a mladej jahňacinky opäť uvádzame náš obľúbený kurz pre mäsožravcov, na ktorom sa naučíte ako si zjemniť filet steak, pripraviť omáčku z husacej foia gras, zladiť borievkovú omáčku s T-bone. Postupne si pripravíte najznámejšie omáčky svetových kuchýň až po tie, ktoré ste asi ešte nikdy nevarili. 
Počas varenia budeme degustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.
 
10:00 - 17:00, 119 eur, zľava pre členov Gurmán klubu -10%
 


Ešte voľné miesta
28.
utorok
Zážitkové varenie s Martinom Korbeličom

Exkluzívny kurz
s jedným z najlepších šéfkuchárov Slovenska, známym aj z televíznej obrazovky ako tvrdým porotcom a držiteľom dvoch Zlatých vidličiek od Gurmána na Slovenku, Martinom Korbeličom. Martin si pre nás pripravil hviezdne recepty, ktoré svojimi kombináciami chutí vo vás zanechajú nezabudnuteľný zážitok a zároveň ohromia svojou rafinovanosťou. A pritom sú tak jednoduché, že pod Martinovým vedením si tieto recepty pripravia aj skutoční gurmáni začiatočníci, ktorí vareniu len začínajú prichádzať na chuť. K tomuto skvelému menu vyberie náš someliér mix vín od malých vinárov zo Sv. Jura, doplnených o jedno svetoznáme vinárstvo. Ako na všetkých našich kurzoch, aj tentokrát vám náš šéfkuchár prezradí viacero tipov a trikov zo svojej kuchyne. 
 
17:00 - 21:00, cena 85 eur, pre členov Gurman klubu zľava -10%



Vypredané
29.
streda
Jesenné grilovanie od základov

Tento kurz je ideálny pre začínajúcich grilmajstrov.
Naučíme vás ako grilovať a či na plyne alebo na uhlí. Dozviete sa tiež aké doplnky treba ku grilovaniu. Začneme s výberom správnych druhov mäsa a marinád k nim. Ukážeme vám ako grilovať zeleninu aj prílohy k mäsu a prezradíme vám, na čo nesmiete zabudnúť pri príprave na dobrú grilovačku. Kurzom vás prevedie odborník a známy šéfkuchár Tomáš Zapletal.
Grilovačku si spríjemníme degustáciou 3 vín od vinárov z Malých Karpát  podľa výberu nášho someliéra. Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijete si Proseccom.
 
17:00 – 21:00, cena 75 eur, pre členov Gurmán klubu zľava -10%


Vypredané
30.
štvrtok
Luxusné steaky - FIREMNÁ AKCIA

Luxusné steaky sú voľným pokračovaním veľmi úspešnej série našich kurzov o príprave steakov. Tentokrát si pripravíme steaky, ktoré bežne nejedávte, nemajú ich ani v obchodoch a ani ich vo väčšine reštaurácií neponúkajú. Venujeme im preto v našej Škole varenia samostatný kurz a veríme, že sa vám bude páčiť. Steaky doladíme výbornými omáčkami a zaujímavými prílohami. Samozrejme k mäskám budeme servívrovať vínka. Na tomto špeciálnom kurze si VY sami vyskladáte vínnu kartu z celého sveta, tak ako ich ponúkame v našej vinotéke. 
Svetom luxusných steakov vás prevedie šéfkuchár Martin Novák.

17:00 – 21:00, cena 89 eur, pre členov Gurmán klubu zľava -10%


Vypredané
  október 2021
dátumnázov kurzu / meno šéfkuchára / cenastav
1.
piatok
Orientálna indická kuchyňa II - FIREMNÁ AKCIA


Vstúpte s nami do orientálnej indickej kuchyne plnej vôní tamarindu, kari a koriandru.  Svoje kuchárske umenie Vám predstaví majiteľ obľúbenej indickej reštaurácie Akshay Kumar Dixit. Pod jeho vedením si ľahko pripravíte recepty z originálnych indických ingrediencií. Už tradične na tomto kurze budeme degustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát podľa výberu nášho someliéra a na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

17:00 – 21:00, cena 69 eur, (pre členov Gurmán klubu -10% zľava)



Vypredané
5.
utorok
Ázijská kuchyňa II s Michalom Konrádom

Voľné pokračovanie skvelého kurzu so šéfkuchárom Michalom Konrádom. Exotické chute Ázie v úplne nových receptoch. Michal Konrád je jedným z najlepších kuchárov na Slovensku (podľa bedekra Gurmán na Slovensku držiteľ 3 Zlatých vidličiek) a je známy svojim štýlom varenia, ktorý čerpá práve z ázijskej kuchyne. Rád ho spája s európskymi surovinami a servíruje to celé vo fusion štýle. Práve takéto recepty si pre vás pripravil do svojho kurzu. Michal Konrád získal 2x prestížne ocenenie Kuchár roka od Gurmána na Slovensku a dlhé roky bol šéfkuchárom v 3 vidličkovej reštaurácii FOU ZOO v Bratislave. 
Už tradične na našich kurzoch degustujeme 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

17:00 - 21:00, cena 85 eur, 10% zľava pre členov Gurmán klubu


Vypredané

NAŠA NOVINKA
6.
streda
Stredomorská kuchyňa - FIREMNÁ AKCIA

Voľné pokračovanie obľúbeného kurzu stredomorskej kuchyne. Vybrali sme pre vás známe recepty od Valencie cez Marseille, Sicíliu až po Dubrovník. Môžte sa tešiť na kuchyňu plnú rýb, darov mora a vôňu korenia a bylín Stredomoria. 
Už tradične budeme počas kurzu degustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra. Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia Radoslav Nackin a pripijeme si Proseccom
 
 


Vypredané
7.
štvrtok
Stredomorská kuchyňa I

Môžte sa tešiť na kuchyňu plnú rýb, morských živočíchov, korenín a bylín Stredomoria. Pripravíme si známe recepty Stredomoria od Valencie cez Marseille, Sicíliu až po Dubrovnik. Kurzom vás bude sprevádzať excelentný kuchár Marián Harciník  - držiteľ ocenennia Zlatá vidlička od Gurmána na Slovensku.
Už tradične si varenie spríjemníme degustáciou  3 vín od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra. Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.
  
17:00 – 21:00, cena 75 eur, pre členov Gurmán klubu zľava -10%


Ešte voľné miesta
9.
sobota
Talianska kuchyňa - ikonické recepty

Náš taliansky professionale e perfetto chef Emanuele Fortini pre náš celodenný kurz vybral najznámejšie talianske recepty z rôznych regiónov Talianska na základe surovín, ktoré sú pre tieto regióny typické. Spoločne zažijete chute Campanie, Sicílie, Toskánska, Ligúrie, Piemontu a Valle d´Aosta. Všetky jedlá si v dobrej pohode vychutnáte spolu s lahodnými talianskymi vínami podľa výberu nášho someliéra. Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.
 
10:00 - 17:00, 119 eur, zľava pre členov Gurmán klubu -10%


Vypredané
12.
utorok
Orientálna indická kuchyňa

Je veľa napodobnenín indickej kuchyne, no my sa naučíme tú pravú autentickú. Osobne sa vašim učiteľom stane majiteľ indickej reštaurácie Ashoka भारतीय रसोइया Akshay Kumar Dixit. Z originálnych indických ingrediencií si pod jeho vedením pripravíte chuné a hlavne zdravé jedlá jednej z najstarších kuchýň sveta.
Počas varenia si osviežite vaše chuťové poháriky degustovaním 3 vín od vinárov z Malých Karpát podľa výberu nášho someliéra. Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

17:00 – 21:00, cena 69 eur, pre členov Gurmán klubu zľava -10%


Vypredané
13.
streda
Thajská kuchyňa I.


Najznámejšie recepty ostrej thajskej kuchyne vás naučí thajská kuchárka Parichart. Prevedie vás všetkými chuťami a vôňami jednej z najzdravších kuchýň sveta a dozviete sa aj veľa zaujímavých kulinárskych informácií z jej rodiska. Parichart vám osobne ukáže niektoré fígle ako pripraviť rýchle  a hlavne zdravé jedlo. Parichart Bystriansky je  thajská kuchárka a majiteľka potravín Naam Thai food ako aj bistra s thajskou kuchyňou
Tradične budeme počas varenia degustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

17:00 - 21:00, cena 75 eur, pre členov Gurmán klubu -10% zľava 

 



Posledné voľné miesta
14.
štvrtok
Moderná vegetariánska kuchyňa I

Radi by ste sa stravovali zdravšie a zmenili váš životný štýl, ale neviete ako na to?  Náš šéfkuchár Jaroslav Jára sa téme zdravej výživy venuje už dlhé roky. Jeho recepty nie sú primárne zamerané len pre vegetariánov, ale ponúkajú vyváženú a plnohodnotnú stravu pre všetkých fit gurmánov. Pestrosť receptov, ktoré Jaro ponúka, je nielen bohatá na vitamíny, minerály a výživové prvky, ale je hlavne veľmi chutná! Naučte sa s Jarom variť aj bez mäsa a využiť rôzne "náhražky". 
Keďže zdravý pitný režim je alfou a omegou každého gurmána, počas varenia si vychutnáte 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra.
Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.
 

17:00 – 21:00, cena 69 eur, pre členov Gurmán klubu zľava -10%
 


Ešte voľné miesta
16.
sobota
Francúzska kuchyňa - PROVENCE

Našu gurmánsku cestu po regiónoch Francúzska zahájime návštevou čarovného regiónu a gurmánskeho raja - PROVENCE. Všetky tie úchvatné chute a vône Provance dostanete na tanier a pri poháriku vínka sa dozviete viac o tomto gastronomicky bohatom regióne prostredníctvom známych receptov, ktoré preslávili tento kraj. Kurz bude pod taktovkou šéfkuchára Jozefa Masaroviča, víťaza ocenenia Gurmán AWARD - najlepší kuchár na Slovensku pre rok 2020.
Aj na tomto kurze budeme degustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

10:00 - 17:00, 119 eur, zľava pre členov Gurmán klubu -10%

 



Ešte voľné miesta
19.
utorok
Svetové torty

Spoločne s našou top cukrárkou, Andreou Bučekovou, si upečieme delikatesné svetoznáme torty. Pečenie je Andrejkina vášeň a cukrárskemu umeniu sa učila len od tých nejlepších. S Jaroslavom Žídekom pracovala v Camouflage a teraz jej výtvory môžete ochutnať v reštaurácii Albrecht. V minulosti, okrem iného, absolvovala prestížne odborné školenie Thuries Academy pod vedením michelinského šéfkuchára Damiena Thuriese z Francúzska.
 
17:00 – 21:00, 69 eur, 10% zľava pre členov Gurmánskeho klubu 


Ešte voľné miesta
20.
streda
Luxusné steaky

Luxusné steaky sú voľným pokračovaním veľmi úspešnej série našich kurzov o príprave steakov. Tentokrát si pripravíme steaky, ktoré bežne nejedávte, nemajú ich ani v obchodoch a ani ich vo väčšine reštaurácií neponúkajú. Venujeme im preto v našej Škole varenia samostatný kurz a veríme, že sa vám bude páčiť. Steaky doladíme výbornými omáčkami a zaujímavými prílohami. Samozrejme k mäskám budeme servívrovať vínka. Na tomto špeciálnom kurze si VY sami vyskladáte vínnu kartu z celého sveta, tak ako ich ponúkame v našej vinotéke. 
Svetom luxusných steakov vás prevedie šéfkuchár Martin Novák.

17:00 – 21:00, cena 89 eur, pre členov Gurmán klubu zľava -10%


Ešte voľné miesta
21.
štvrtok
Španielska kuchyňa s Tomášom Zapletalom

Úplne nové recepty z bohatej a pestrej španielskej kuchyne nám tentokrát pripraví šéfkuchár Tomáš Zapletal, známy propagátor španielskej kuchyne, ktorý pôsobil v Parcafé a rozbiehal známy Tapas bar v Retro. Veď naučiť sa takú klasiku ako je gaspacho či paella Valenciana je snom každého milovníka španielskej kuchyne. 
 
17:00 - 21:00, cena 69 eur, (zľava pre členov Gurmánskeho klubu -10%)


Ešte voľné miesta
23.
sobota
Divina
 
Kurz je veľmi zaujímavý nielen pre poľovníkov, ale aj pre všetkých milovníkov mäsa, pretože ako všetci dobre vieme, najkvalitnejšie mäso je z voľne žijúcich divých zvierat. Môžte sa tešiť na veľmi chutné a moderné recepty z diviny. Keďže tento kurz robíme iba 2x do roka, dlho neváhajte - je naň vždy poradovník.
Už tradične na našich kurzoch degustujeme 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.
Kurzom Vás bude sprevádzať jeden z top šéfkuchárov Slovenska, držiteľ ocenenia Zlatá vidlička, Marián Harciník. 


10:00 - 17:00, cena 119 €, (zľava pre členov Gurmánskeho klubu -10%)



Ešte voľné miesta
26.
utorok
Legendárne makrónky

Príďte si vychutnať chute a vône parížskej kaviarničky minulého storočia. Tento kurz je určený pre delikatesných maškrtníkov špecializovaných na makrónky. Makrónky pôvodne vykreoval známy francúzsky cukrár Yves Thuries a v posledných rokoch sa stali absolútnym hitom všetkých najznámejších cukrárstiev sveta. Naša šéfcukrárka Aďka Bučková vás naučí, ako si makrónky môžte pripraviť aj vy vo svojej kuchyni. Ukáže vám všetky fígle ako si správne pripraviť základný korpus, ako ho zaujímavo ochutiť a zdravo prifarbiť. Rovnako sa naučíte namiešať viacero lahodných krémov. A na záver si s kvalitnou kávičkou spoločne vychutnáte všetky pestrofarebné makrónky, ktoré ste si napiekli.

17:00 - 21:00, cena 69 €, pre členov Gurmán klubu zľava -10%
 


Ešte voľné miesta
28.
štvrtok
Japonská kuchyňa II

Voľné pokračovanie kurzu  japonskej kuchyne so skvelým sushi majstrom Alexandrom Illešom. Tentokrát nás ale naučí jedno kompletné japonské menu, ktoré japonci veľmi obľubujú a aj v reštauráciách po celej krjine servírujú. Volajú ho BentoBox. Čo to konkrétne je, ako sa servíruje a aké jedlá sa do neho pripravujú sa dozviete na tomto našom NOVOM kurze. 

17:00 - 21:00, cena 69 €, zľava pre členov Gurmán klubu -10% 


Ešte voľné miesta
29.
piatok
Talianska kuchyňa - SÚKROMNÁ AKCIA

Tak ako známe Giro d´Itália, aj my sa prejdeme regiónmi Talianska,  tentokrát nahliadneme pod pokrievku kuchárom v Ríme, Murgii, Ambruzze a na Sicílii a naučíme sa variť  ich špeciality. Šéfkuchár Emanuel Fortini vybral pre vás skutočne zaujímavé regionálne recepty s použitím typických a aj málo známych surovín. K nim si prechutnáme 3 známe talianske vína z rôznych regiónov Talianska podľa výberu nášho someliéra.
Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

17:00 – 21:00, cena 75 eur, pre členov Gurmán klubu zľava -10%

 



Vypredané
30.
sobota
Čokoláda - afrodiziakum starých Mayov

Na našom sobotňajšom kurze sa budeme venovať dávnemu afrodiziaku a povzbudzujúcemu prostriedku starých Mayov - voňavej a jemnej čokoláde. Dozviete sa ako správne temperovať čokoládu, ako pripravovať ganache a niektoré základné polevy. Vytvoríte si vlastné pralinky a čokoládové dezerty. Do tajov podmanivej a jemnej chuti čokolády vás vtiahne expertka na slovo vzatá: Jozefína Šebáková – Zaukolcová, viceprezidentka Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov a majsterka odborného výcviku ZOA v Púchove. 
Kto by odolal tejto lákavej kombinácii? :)
 
10:00 – 17:00, cena 119 €, zľava pre členov Gurmánskeho klubu -10%


Ešte voľné miesta
  november 2021
dátumnázov kurzu / meno šéfkuchára / cenastav
2.
utorok
Zážitkové varenie s Martinom Korebličom

Exkluzívny kurz
s jedným z najlepších šéfkuchárov Slovenska, známym aj z televíznej obrazovky ako tvrdým porotcom a držiteľom dvoch Zlatých vidličiek od Gurmána na Slovenku, Martinom Korbeličom. Martin si pre nás pripravil hviezdne recepty, ktoré svojimi kombináciami chutí vo vás zanechajú nezabudnuteľný zážitok a zároveň ohromia svojou rafinovanosťou. A pritom sú tak jednoduché, že pod Martinovým vedením si tieto recepty pripravia aj skutoční gurmáni začiatočníci, ktorí vareniu len začínajú prichádzať na chuť. K tomuto skvelému menu vyberie náš someliér mix vín od malých vinárov zo Sv. Jura, doplnených o jedno svetoznáme vinárstvo. Ako na všetkých našich kurzoch, aj tentokrát vám náš šéfkuchár prezradí viacero tipov a trikov zo svojej kuchyne. 
 
17:00 - 21:00, cena 85 eur, pre členov Gurman klubu zľava -10%



Ešte voľné miesta
4.
štvrtok
Domáci chlieb a syry

Dlho pripravovaný kurz prinášame ako novinku v ponuke našej Školy varenia. S Andreou Bučekovou budeme piecť chrumkavé domáce chlebíky a k nim si vyrobíme vlastnú hrudku syra, bryndze a tvaroh. 
 
17:00-21:00, cena 69 €, zľava pre členov Gurmán klubu -10%

Ešte voľné miesta
6.
sobota
Talianska kuchyňa - ikonické recepty Toskánska a Emilia-Romagna

Tak ako známe Giro d´Itália, aj my sa prejdeme regiónmi Talianska,  tentokrát nahliadneme pod pokrievku kuchárom v Ríme, Murgii, Ambruzze a na Sicílii a naučíme sa variť  ich špeciality. Náš taliansky šéfkuchár Emanuele Fortini vybral pre vás skutočne zaujímavé regionálne recepty s použitím typických a aj málo známych surovín. K nim si prechutnáme 3 známe talianske vína z rôznych regiónov Talianska podľa výberu nášho someliéra.
Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

10:00 - 17:00, 119 eur, zľava pre členov Gurmán klubu -10%

 


Ešte voľné miesta