Nové kurzy v ponuke




Naše Kurzy

Naše zážitkové kurzy varenia prebiehajú v historických priestoroch vinárskeho domu zo 17 st. vo Svätom Jure pri Bratislave (Prostredná 17, námestie). Kuchyňa je moderne zariadená pre 12 účastníkov. Na našich kurzoch je k dispozícií zošit s receptami, zástera a všetky suroviny a nástroje. Špičkový šéfkuchár, ktorý vás prevedie danou témou a poradí pri všetkých vašich otázkach.
V cene pravidelných kurzov je aj welcome drink Prosecco, nealkoholické nápoje a káva podľa vlastného výberu. Ku kvalitným jedlám servírujeme snúbiace sa skvelé vínka z Malých Karpát a vybraných svetových vinárstiev.

Naša Škola varenia opäť funguje v bežnom režime, bez obmedzení.
Tešíme sa na Vás :)





Druhy Kurzov           Ceny kurzov už od 75 €

  september 2024
dátumnázov kurzu / meno šéfkuchára / cenastav
3.
utorok
Steak – kráľ kuchyne a argentínske vína
 
Správne pripravený steak z kvalitného mäsa je nepochybne  kráľom každej kuchyne. Tie najznámejšie  steaky si pripravíme v ich základných formách a k nim zaujímavé omáčky, dipy, salsy a prílohy. Tento kráľovský kurz bude sprevádzať degustácia starostlivo vybraného argentínskeho vína a ako bonus naviac od nášho šéfkuchára TOMÁŠA ZAPLETALA získate recept na výbornú šalotkovú marmeládu.

(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Na tomto kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena 89 eur


Vypredané
5.
štvrtok
Thajská kuchyňa I.


Najznámejšie recepty ostrej thajskej kuchyne vás naučí naša prominentná thajská šéfkuchárka PARICHART BYSTRIANSKY - Naam. 
Prevedie vás všetkými chuťami a vôňami jednej z najzdravších kuchýň sveta a dozviete sa aj veľa zaujímavých kulinárskych informácií z jej rodiska. Parichart vám osobne ukáže niektoré fígle ako pripraviť rýchle  a hlavne zdravé jedlo.

Parichart Bystriansky
je  thajská kuchárka a majiteľka potravín Naam Thai food ako aj bistra s thajskou kuchyňou. 

(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Tradične budeme počas varenia degustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

čas kurzu: 17:00 - 21:00, cena 89 eur

 



Vypredané
10.
utorok
Domáce cestoviny a pizza z Neaopola


Jeden z našich najžiadanejších kurzov je opäť tu! :)
V novom šate, s novými receptami a hlavne s novým talianskym šéfkuchárom. 

MASSIMO ATTANASIO je sympatický Talian, rodák z Neapola. Od roku 2015 žije v Bratislave, kde najskôr prevádzkoval úspešnú reštauráciu La Lanterna. Špičkovú kvalitu a vysokú úroveň gastronómie už niekoľko rokov prezentuje v River Parku vo svojej ďalšej reštaurácii Massimo Ristorantej, v ktorej hostil aj také celebrity ako sú Catherine-Zeta Jones, Michael Douglas, či Sting.

Na kurze vás Massimo naučí recept na pravú neapolskú pizzu v 3 prevedeniach, ako aj 3 recepty na skvelé cestoviny. 

(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Popri príprave cesta a varení cestovín si prechutnáte vínka od vinárov z Malých Karpát a zo svetových vinárstiev, podľa výberu nášho someliéra.

VYPREDANÉ!

(všetkých našich náhradníkov budeme informovať o nasledujúcom termíne kurzu)


Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.
 
čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena 89 eur


 


Vypredané
12.
štvrtok
Orientálna indická kuchyňa

Je veľa napodobnenín indickej kuchyne, no my sa naučíme tú pravú autentickú. Osobne sa vašim učiteľom stane majiteľ indickej reštaurácie Ashoka pán Akshay Kumar Dixit. Z originálnych indických ingrediencií si pod jeho vedením pripravíte chuné a hlavne zdravé jedlá jednej z najstarších kuchýň sveta.

(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Varenie si už tradične spríjemníme degustáciou 3 vín od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta, podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

POSLEDNÉ 3 VOĽNÉ MIESTA

čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena 89 eur


Ešte voľné miesta
17.
utorok
Sardínia - tajomstvá kuchyne dlhovekosti

Predstavíme vám typické sardínske recepty a charakteristické jedlá z tohto krásneho ostrova, ktorý prináleží do 
Modrej zóny, teda miest na planéte, kde sa ľudia dožívajú úctyhodného veku v plnom zdraví a sile.
Porozprávame sa o autentickej kuchyni a význame výživy prispievajúcej k dlhovekosti Sardínčanov.
Tajomstvá ich kuchyne nám predstaví známa propagátorka a autorka množstva receptov pre zdravú a vyváženú stravu a 
veľká odborníčka práve na sardínsku kuchyňu - SILVIA HORECKÁ. Jej prednášky sú veľmi pútavé, akčné a plné zaujímavých príhod z jej života na Sardínii. Ingrediencie, ktoré budeme používať, sú dostupné aj  v obchodoch na Slovensku.

(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Počas prípravy jedál budeme tak ako vždy degustovať 3 vínka od vinárov z Talianska a Malých Karpát podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.


čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena 89 eur

Vypredané
19.
štvrtok
Legendárne makrónky

Príďte si vychutnať chute a vône parížskej kaviarničky minulého storočia.
Tento kurz je určený pre delikatesných maškrtníkov špecializovaných na makrónky. Makrónky pôvodne vykreoval známy francúzsky cukrár Yves Thuries a v posledných rokoch sa stali absolútnym hitom všetkých najznámejších cukrárstiev sveta. 
Naša šéfcukrárka ANDREA BUČEKOVÁ vás naučí, ako si makrónky môžete pripraviť aj vy vo svojej kuchyni.
Ukáže vám všetky fígle ako si správne pripraviť základný korpus tak, aby sa neroztiekol, ako ho zaujímavo ochutiť a zdravo prifarbiť.
Rovnako sa naučíte namiešať viacero lahodných krémov.
A na záver si s kvalitnou kávičkou spoločne vychutnáte všetky pestrofarebné makrónky, ktoré ste si napiekli :)
 
čas kurzu: 17:00 - 21:00, cena 79 eur


Posledné voľné miesta
21.
sobota
Jesenné fantastické grilovanie
 

Využite poslednú príležitosť na tohtoročný kurz grilovania. Naučíte sa aké sú vhodné mäsá na grilovanie, ako ich upraviť a nakoniec aj chutne ugrilovať. Tento kurz pre všetkých domácich grilmajstrov bude pod vedením nášho skúseného šéfkuchára TOMÁŠA ZAPLETALA.

Náročnejšie recepty pre fajnšmekrov grilovania si spríjemníte degustáciou 3 vín od vinárov z Malých Karpát a presvedčíte sa ako ľahko sa dá pripraviť domáci raut.  

(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

čas kurzu: 10:00 - 17:00, cena 149 eur

 



Vypredané
23.
pondelok
Steak – kráľ kuchyne a argentínske vína
 
Pre veľký záujem pridávame duplu Vášho obľúbeného kurzu :)

Správne pripravený steak z kvalitného mäsa je nepochybne  kráľom každej kuchyne. Tie najznámejšie  steaky si pripravíme v ich základných formách a k nim zaujímavé omáčky, dipy, salsy a prílohy. Tento kráľovský kurz bude sprevádzať degustácia starostlivo vybraného argentínskeho vína a ako bonus naviac od nášho šéfkuchára TOMÁŠA ZAPLETALA získate recept na výbornú šalotkovú marmeládu.

(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Na tomto kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.
 
čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena 89 eur


Posledné voľné miesta
25.
streda
Stredomorská kuchyňa I

Ako pripomienku na vašu letnú dovolenku si pripravíme známe recepty Stredomoria od Valencie cez Marseille, Sicíliu až po Dubrovnik. Môžte sa tešiť na kuchyňu plnú rýb, morských živočíchov, korenín a bylín Stredomoria.
Kurzom vás bude sprevádzať excelentný šéfkuchár MARIÁN HARCINÍK, ktorý sa len nedávno vrátil z Paríža, kde pripravol delikatesy pre všetkých fanúšikov Letných olympijských hier v národnom Slovenskom pavilóne.

(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Samozrejme počas kurzu nezabudneme predegustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra.

Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia Radoslav Nackin a pripijeme si Proseccom
  
čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena 89 eur


Vypredané
26.
štvrtok
Stredomorská kuchyňa - FIREMNÁ AKCIA

S našou partiou gurmánov si pripravíme známe recepty Stredomoria od Valencie cez Marseille, Sicíliu až po Dubrovnik. Gurmáni sa môžu tešiť na kuchyňu plnú vôní, korenín a bylín Stredomoria. Spoločne so šéfkuchárom Tomášom Zapletalom sa krok po kroku naučíme ako sa má uvariť pravé talianske rizoto. Vyrobíme si lososový tartar, upečieme pražmu alebo si zmajstrujeme populárny steak Saltimbocca alla romana a na záver si pomaškrtíme na lahodnej panna cotte s ovocím.  

Čas kurzu: 17:00 - 21:00, cena: 89 €




Vypredané
30.
pondelok
Japonská kuchyňa a sushi

Všetko, čo by ste mali o základoch japonskej kuchyne vedieť, si pripravíme pod vedením sushi majstra ALEXANDRA ILLÉŠA. Naučíme sa profesionálne sushi menu a nebude chýbať ani povestná polievka miso. 

(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

A popri varení budeme pekne po slovensky degustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra.
Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

 
čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena 89 eur


Vypredané
  október 2024
dátumnázov kurzu / meno šéfkuchára / cenastav
1.
utorok
Nápadité minútky Romana Borovského

Našim novým kurzom vás bude sprevádzať ROMAN BOROVSKÝ, šéfkuchár, ktorý pochodil svet od Faerských ostrovov, Brusel a Kodaň. Kreuje modernú slovenskú kuchyňu, idálne z produktov od miestnych farmárov a pestovateľov. Svoje skúsenosti a nápady pretavil taktiež do nášho kurzu a ako môžete podľa jeho menu vidieť, pripravil si pre vas veľmi zaujímavý kurz plný nápaditých minútiek zo surovín naprieč našich lesov, lúk a riek.

(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Počas varenia si už tradične prechutnáme 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

čas kurzu: 17:00 - 21:00, cena 89 eur


Ešte voľné miesta
3.
štvrtok
Steak – kráľ kuchyne - FIREMNÁ AKCIA
 
Správne pripravený steak z kvalitného mäsa je nepochybne  kráľom každej kuchyne. Tie najznámejšie  steaky si pripravíme v ich základných formách a k nim zaujímavé omáčky, dipy, salsy a prílohy. Tento kráľovský kurz bude sprevádzať degustácia starostlivo vybraného argentínskeho vína a ako bonus naviac od nášho šéfkuchára TOMÁŠA ZAPLETALA získate recept na výbornú šalotkovú marmeládu.

(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Na tomto kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.
 
čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena 89 eur


Vypredané
5.
sobota
Francúzska kuchyňa - BURGUNDSKO


Úspešná gurmánska cesta po regiónoch Francúzska pokračuje a zavedie nás k známym receptom z Burgundska, ktoré preslávili francúzsku kuchyňu po celom svete. Veď kto by nepoznal tradičný Boeuf bourguignon alebo terrine de foie gras, či Escargot Bourguignonne Naše putovanie naprieč francúzskou kuchyňou ukončíme dezertom, ktorý má snáď každý rád Créme brulée. Vašim spoločníkom bude šéfkuchár Jozef Masarovič, držiteľ Zlatej vidličky a víťaz prestížnej súťaže o najlepšieho kuchára - Gurman AWARD 2020 - Kuchár roka.
Servírovať k týmto skvelým jedlám budeme, ako inak, výborné burgundské vína podľa výberu nášho someliéra.

(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a na úspešnú prípravu francúzskych delikates si pripijete talianskym Proseccom :)


čas kurzu: 10:00 - 17:00, cena: 149 eur


Vypredané
7.
pondelok
Ázijská kuchyňa I s Michalom Konrádom

Exotické chute Ázie, menej známe plodiny a korenia, to všetko v sebe skrývajú japonská, thajská, indonézska či maledivská kuchyňa.
Kurzom vás bude sprevádzať MICHAL KONRÁD, ktorý je jedným z najlepších kuchárov na Slovensku a je známy svojim štýlom varenia, ktorý čerpá práve z ázijskej kuchyne. Rád ho spája s európskymi surovinami a servíruje to celé vo fusion štýle. Práve takéto recepty si pre vás pripravil do svojho kurzu.

Michal Konrád získal 2x prestížne ocenenie Kuchár roka od Gurmána na Slovensku, je držiteľom 3 Zlatých vidličiek a dlhé roky pôsobil ako šéfkuchár v ikonickej 3 vidličkovej reštaurácii FOU ZOO v Bratislave. 

(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Už tradične budeme počas kurzu degustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra.
Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia Radoslav Nackin a pripijeme si Proseccom


čas 17:00 – 21:00, cena 119 eur


Ešte voľné miesta
8.
utorok
Základy moderných mousse dezertov od Asheri

Ako upiecť Korunovačný dezert Bratislavy 2024
 
Náš nový kurz pečenia bude zameraný na špeciálne techniky a prípravu mousse dezertov známej cukrárky YANY ASHERSON - zakladateľky cukrárne Asheri, ktora sa stala víťazom prvého ročníka súťaže o Korunovačny dezert Bratislavy 2024.
Počas posledných piatich rokov Yana študovala cukrárstvo v rôznych cukrárskych školách. (Pastry school by Vera Nikandrova, Pastry Campus by Maria Selanina, škola cukrárskej teórie by Yulia Bakova, Modern Pastry Academy KICA, Pastry school by  Ludmila Bukina, pastry kurz by Garuharu, atd'.)

Už tradične na tomto kurze budeme degustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát podľa výberu nášho someliéra a na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.
 
 
čas kurzu: 17:00 – 21:00, cena 79 eur


Ešte voľné miesta
10.
štvrtok
Steaky ako ich nepoznáme


Na tomto kurze vám šéfkuchár TOMÁŠ ZAPLETAL rozšíri vaše kulinárske obzory o nové možnosti ako urobiť kvalitný a chutný steak aj z iných druhov mias. Okrem hovädzieho striploinu si, v netradičním prevedení, pripravíme chutný a šťavnatý steak z kuraciny alebo z bravčovej sviečkovej. Ochutené maslá patria k steakovej kultúre a vy si ich nielen pripravíte, ale si ich môžete ako darček zobrať aj domov. Ako bonus vám šéfkuchár prezradí aj výborný recept na šošovicový šalát a zemiakový koláčik, ktoré sú ideálne prílohy k steakom.

(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Už tradične budeme počas kurzu degustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

čas kurzuz: 17:00 – 21:00, cena 89 eur

 



Ešte voľné miesta
15.
utorok
Stredomorská kuchyňa - FIREMNÁ AKCIA

S našou partiou gurmánov si pripravíme známe recepty Stredomoria od Valencie cez Marseille, Sicíliu až po Dubrovnik. Gurmáni sa môžu tešiť na kuchyňu plnú vôní, korenín a bylín Stredomoria. Spoločne so šéfkuchárom Tomášom Zapletalom sa krok po kroku naučíme ako sa má uvariť pravé talianske rizoto. Vyrobíme si lososový tartar, upečieme pražmu alebo si zmajstrujeme populárny steak Saltimbocca alla romana a na záver si pomaškrtíme na lahodnej panna cotte s ovocím.  

Čas kurzu: 17:00 - 21:00, cena: 89 €




Vypredané
16.
streda
BURGERMÁNIA

Naučíme sa, nielen aké mäso je vhodné na mletie do burgrov, ale aj aký pomer mäsa a tuku by malo obsahovať. Pripravíme si recepty z viacerých druhov mias, pretože burger nemusí byť len z hovädzieho.
Úžasnú chuť vášmu burgru totiž dodá aj výborná omáčka, ktorá ho vyzdvihne o ďalší stupeň vyššie. Nesmú chýbať ani domáce hranolky a ukážeme si aj vhodné kombinácie zeleniny do burgrov. A samozrejme si vlastnoručne upečieme burgrové žemle! 
Majstrovstvo prípravy burgrov vám predvedie MICHAL ŠKOREC, absolvent Thuries Academy a šéfkuchár, ktorému sa počas jeho pôsobenia v Gašperovom Mlyne darilo v symbióze s majiteľmi prezentovať zážitkovú gastronómiu na vysokej úrovni.

(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Už tradične budeme počas kurzu degustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra.
Na úvod vás osobne
welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.
 

čas kurz: 17:00 – 21:00, cena 89 eur


Ešte voľné miesta
17.
štvrtok
LUXUSNÉ STEAKY - firemná akcia

Luxusné steaky sú voľným pokračovaním veľmi úspešnej série našich kurzov o príprave steakov. Tentokrát si pripravíme steaky, ktoré bežne nejedávte, nemajú ich ani v obchodoch a ani ich vo väčšine reštaurácií neponúkajú. Venujeme im preto v našej Škole varenia samostatný kurz a veríme, že sa vám bude páčiť. Steaky doladíme výbornými omáčkami a zaujímavými prílohami. Samozrejme k mäskám budeme servívrovať vínka. Na tomto špeciálnom kurze si VY sami vyskladáte vínnu kartu z celého sveta, tak ako ich ponúkame v našej vinotéke. 
Svetom luxusných steakov vás prevedie šéfkuchár TOMÁŠ ZAPLETAL

čas 17:00 – 21:00, cena 119 eur


Vypredané
18.
piatok
Francúzska kuchyňa – FIREMNÁ AKCIA

Francúzsko je kolískou kulinárskej kultúry a my sme si v našej Škole varenia už prešli svetoznáme recepty z oblasti Provence či Burgundska. V tomto špeciálnom kurze sme pre vás vybrali ikonické recepty, ktoré nesmú chýbať v repertoári správneho gurmána. Náš šéfkuchár vás naučí ako si pripraviť tieto francúzske klasiky.
K jedlám si prechutnáme 2 známe francúzske vína z rôznych regiónov Francúzska podľa výberu nášho someliéra.
Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.
 
čas: 17:00 - 21:00, CENA: 95 €


Vypredané
19.
sobota
Kurz pre ortodoxných mäsožravcov

Pre veľký záujem všetkých milovníkov šťavnatej roštenky, hovädzej sviečkovice a mladej jahňacinky opäť uvádzame náš obľúbený kurz pre mäsožravcov, na ktorom sa naučíte ako si zjemniť filet steak, pripraviť omáčku z husacej foia gras, zladiť borievkovú omáčku s T-bone. Postupne si pripravíte najznámejšie omáčky svetových kuchýň až po tie, ktoré ste asi ešte nikdy nevarili. 
Kurzom vás bude sprevádzať šéfkuchár MARIÁN HARCINÍK, ktorý pripravoval catering aj pre pápeža Jána Pavla II.


(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Počas varenia budeme degustovať 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.
 
čas kurzu: 10:00 - 17:00, cena 149 eur


Ešte voľné miesta
24.
štvrtok
Tradičná česká kuchyňa - NETRADIČNE a základy miešania zmesí korenia

Špeciality tradičnej českej kuchyne všetci poznáme, veď sme na nich vyrastali a boli súčasťou spoločného jedálnička za Československa. Veď taký moravský vrabec s dusenou kapustou a karlovarskou knedlou je doteraz ikonické jedlo.  Upečieme si mäská na tri spôsoby, k nim si pripravíme rôzne dusené kapusty, ktoré spárujeme s knedľami.
Nevšednym doplnkom budú ZÁKLADY MIEŠANIA zmesí korenia. Celým kurzom nás prevedie DAVID JURÁSEK, kuchár a hlavne tvorca značky Davídkovo koření, ktorý si už dlhé roky mieša svoje vlastné zmesi korenia. Jeho obchod s korením - Davídkovo koření - je známe po celom Slovensku.
David si pre gurmánov pripravil darček v hodnote 25 eur vo forme setu z namiešaným korením a e-knihu z recaptami z kurzu. 

(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)
 
Počas varenia budeme pekne po slovensky degustovať 3 rôzne vínka od vinárov z Malých Karpát podľa výberu nášho someliéra. Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.
 
čas kurzu: 17:00 - 21:00, cena 89 eur
 


Ešte voľné miesta
29.
utorok
Thajská kuchyňa II.

 
S veľkou radosťou zverejňujeme ďalší kurz našej obľúbenej thajskej kuchárky PARICHART BYSTRIANSKY, ktorá vás prevedie všetkými chuťami a vôňami jednej z najzdravších kuchýň sveta a dozviete sa aj veľa zaujímavých kulinárskych informácií z jej rodiska. Ukáže vám zopár fígľov ako pripraviť rýchle a hlavne zdravé jedlo.
Parichart je populárna thajská šéfkuchárka a majiteľka potravín Naam Thai food ako aj bistra s thajskou kuchyňou.

(viac o kontkrétnych receptoch nájdete v priloženom MENU)

Už sa stalo tradíciou, že na našich kurzoch degustujeme 3 vínka od vinárov z Malých Karpát alebo zo sveta, podľa výberu nášho someliéra.
Na každom kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.

POSLEDNÉ 2 VOĽNÉ MIESTA!

čas kurzu: 17:00 - 21:00, cena: 89 eur

 



Posledné voľné miesta