Škola varenia pre gurmánov
Šéfkuchárom sa u nás môže stať naozaj každý!
Vitajte v našej Škole varenia pre gurmánov vo Svätom Jure pri Bratislave!
Naša škola je známa príjemnou atmosférou a profesionálnym prístupom. Bola založená v roku 2007 a je miestom, kde sa prelínajú láska k vareniu, kultúra a bohaté tradície z celého sveta. Bez ohľadu na to, či ste skúsený domáci kuchár alebo úplný začiatočník, u nás nájdete kurzy, ktoré prebudia vašu vášeň pre varenie a rozšíria vašu kulinársku zručnosť.
Najobľúbenejšie kurzy
Náš príbeh
Zážitkové varenie s najlepšími
Dovoľte nám predstaviť tím našich špičkových profesionálov, ktorí vás prevedú svetom kulinárskeho umenia. Naše kurzy vedú renomovaní šéfkuchári, ktorí sa pýšia prestížnymi oceneniami a bohatými skúsenosťami.
Učte sa variť s profesionálmi
Zoznámte sa napríklad s Jozefom Masarovičom, držiteľom ocenenia Kuchár roka a šéfkuchárom reštaurácie UFO, Michalom Konrádom, ktorý bol trikrát vyhlásený za Kuchára roka a je jediný, kto obdržal ocenenie Tri zlaté vidličky. Martin Korbelič, ďalší z našich majstrov, sa tiež pýši ocenením Dvoch zlatých vidličiek. Jozefína Zaukolcová, šéf cukrárka národného tímu a populárna porotkyňa zo šou Pečie celé Slovenskou pre nás pripravuje atraktívny kurz prípravy praliniek a dezertov z čokolády.
Príďte sa nechať inšpirovať a učiť od tých najlepších. Sami zistíte, že s ich podporou a vedením zvládne kulinárske umenie naozaj každý!
Zážitkové kurzy
varenia s exotickými šéfkuchármi
Pridanou hodnotou našich kurzov varenia sú exotickí šéfkuchári, ktorí vnášajú do každej hodiny autentické chute a tradície! Thajskú kuchyňu vám predstaví rodená Thajčanka, talianske špeciality vrátane neapolskej pizze si s vami pripraví pravý Talian, indické delikatesy vás naučí pripravovať Ind a české lahôdky si vychutnáte s českým šéfkuchárom.
Spoznajte nové
recepty a chute
Naša široká paleta kurzov zahŕňa aj dokonalé poznatky o španielskej, ázijskej a japonskej kuchyni. Okrem toho ponúkame špeciálne kurzy na prípravu diviny, steakov, rýb, tradičnej slovenskej kuchyne, grilovania, či kurzy pečenia zákuskov, mousse, výroby praliniek a čokoládových dezertov.











